Genoa til Korsika

Ingen af  de advarsler vi havde fået om Genoa holdt stik. Genoa er en dejlig by. Efter et par dage der sejlede vi videre ned langs kysten. Vi tog os igen god tid og oplevede Porto Fino, Cinque Terre, Porto Venere ved La Spezia, Pisa, Elba og Korsika

 

Tak for du læste beretningen 

Vi elsker at høre fra læsere.

Hilsen, kommentar eller spørgsmål?

Fyr løs

…alt er velkomment

Abonner på kommentarer
Send mig en mail
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Svante
Svante
29. april 2019 12:58

Hej Pia og Kallemand, dejligt at I igen sender filmiske beretninger fra den store verden, jeg var ved at komme i en tilstand af abstinenser. Og man får jo helt lyst til at gøre jer turen efter. Indtil videre har jeg dog indskrænket det til at tage en gasteplads på en af mine studiekammeraters Swan 43 på en tur fra Portmouth til en af de kanariske øer, via Madeira. 3 uger (10. til 31. august i år) på det store hav, det skal nok blive en oplevelse. Jeg ser frem til nye klip, når nu båden kommer i vandet igen… Read more »

Mikkel
Mikkel
30. april 2019 13:52

Hej Pia og Carl
Fantastisk dejlig film, nu kan vi næsten ikke vente til det bliver vores tur. Vi håber, at i er kommet godt til Sardinien og har fundet Heron i god behold.
Vi glæder os til at høre om jeres videre færd sydover og glæder os endnu mere til vi ses den 18. maj i Cagliari.

Lars Klüver
Lars Klüver
3. maj 2019 16:15

Kære begge to. Fantastisk oplevelse at være på – i får rigtig set og oplevet noget. Har netop set episode 11 og 12. Også nogle flotte og hyggelige små byer i får set med rigtig italiensk stemning – man kan næsten dufte pizzaerne når man ser det. Hørte i nævnede Cap Corse i slutningen af episode 12. Min favorit aperitif er en korsikansk en som netop hedder Cap Corse. Den må jo komme fra den del af Korsika. Glæder mig til at se den næste episode, når i en gang kommer videre.
De bedste hilsner
LarsLa

Du er velkommen til at dele 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

6
0
Skriv din hilsen her ... x
()
x

Nye beretninger?