Gæsteblog

Spørgsmål, kommentar eller hilsen ?

Fyr løs

Vi glæder os til at høre fra dig

 
 
 
 
* Obligatorisk
.
32 indlæg.
Christian Christian skrev den 1. november 2019 kl. 17:48
Hei, artig å lese deres beretning om seilas fra Sicilia til Corfu. Fra Messina stredet til Corfu omtrent samme rute som vi gikk i vår.
Vi har nå lagt vår båt Bijou i opplag ved Action Marina ved Preveza og kom hjem i går. Jeg stareter neste sesong i slutten av april og vil seile et par uker ved de Ioniske øyer før vi setter kurs tilbake til Italia. VI har seilt i Cykladene i høst, men jeg må si at Ioniske øyer er mer tiltrekkende. Når skal dere tilbake til båten?
carlager Administrator-svar af: carlager
Hej Christian.

Vi kom hjem sidste torsdag , Heron er på land i Plataria. Det ligger på fastlandet godt 20sm sydøst for Korfu. Vi glæder os allerede til næste sæson (der er koldt vådt og tåget her i Danmark).

I 2020 bliver vi i Grækenland og sejler langsomt rundt om Peloponnes.

Vi ved endnu ikke helt hvornår vi starter, men mon ikke vi får mulighed for at mødes?

Virker din AIS ?
Thomas Rønnow Thomas Rønnow skrev den 28. september 2019 kl. 20:56
Hej. Vi mødtes i poolen i Gouvia i sidste uge.

Håber I her det godt. Er I stadig dernede? Hvis ja, så kunne jeg godt bruge jeres hjælp. Vil I ringe / skrive til mig på 22943318.

Mvh. Thomas
carlager Administrator-svar af: carlager
Hej Thomas,

Jo vi er her skam da stadig.

Ringer til dig lidt senere i dag
Else Lyhne Else Lyhne skrev den 7. august 2019 kl. 14:14
Hejsa.

Vi sejler i båden Thistle og er på vej til Middelhavet, som vi når inden september. Vi så jeres forslag om vinterhavne fra sidste år og fandt ind på jeres hjemmeside - dejlige beretninger, der helt sikkert skal læses.

Nå men vi er på jagt efter en vinterhavn og kan se at I har været i Menton. Vi bor ombord og er derfor interesseret i at der er liv i andre både (gerne langturssejlere som os men ikke nødvendigvis). Er det tilfældet i Menton eller har I andre/bedre bud.

Vores egen blog kan findes her, skulle I være interesserede ?
https://www.lyhne-viesmose.dk/category/rejser-og-ture/mar-middel/
carlager Administrator-svar af: carlager
Vi overvintrerede i den nye havn i Menton i vinteren 2017/18, men boede ikke selv på båden. 'Live-aboard community' var ikke stort iflg havnekontoret omkring 50 mennesker fordelt på et ukendt antal både. Det så dog ikke ud til, at alle 50 var der på een gang. Der var ikke meget liv ved den lange beton pier vi lå ved. Det virkede, som om der var lidt mere liv på bådene ved stikbroerne. Insister derfor på at få en plads dér hvis I vil overvintre i Menton.

Den nye havn hvor vi lå har fine faciliteter, men er urolig i sydvestlig vind. Vi fik revet en klampe ud af skroget, da byen blev ramt af en 10 års storm fra sydvest for andet år i træk. Se vores video [url Se vores video ....

Vi syntes vældig godt om byen. Her er liv hele året rundt. Julen var meget stemningsfuld og der er ikke langt til Nice, hvorfra der er mange og billige afgange til København.

Vi var også meget glade for Cannes (den gamle havn) men her var vi for sent ude med at søge om en vinterplads.

Loano i Italien kunne også være en mulig overvintringshavn for Jer. Havnen er næsten helt ny, er meget bedre beskyttet end Menton og har nogle af de flotteste toilet- og badefaciliter vi har set.( De var nu også fine i Menton ) Jeg ved ikke hvor meget liv der er i byen og havnen om vinteren.

I Lavandou og Sanary-sur-Mer klagde beboerne selv over at alt for meget lukkede ned om vinteren. Det er nu ellers hyggelige byer.

I kan i øvrigt downloade appen Navily. Har kan I reservere plads og læse anmeldelser af de fleste havne i Middelhavet.

Heikel’s pilotbøger og de franske havnelodser har vi også haft glæde af

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Nye beretninger?